Αφροδίτη Μανθοπούλου

Garuda & Pilates Certified Instructor

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννημένη στην Αθήνα ξεκίνησε τον κλασσικό χορό από μικρή ηλικία. Σπούδασε 13 χρόνια κλασσικό και μοντέρνο χορό στις σχολές: Μάγια Σοφού, Ραλλού Μάνου, Southeastern College και στο Κέντρο Χορού Isadora και Raymond Duncan από το οποίο παρακολουθώντας το πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και μετά από τριετή φοίτηση, πήρε πτυχίο χορεύτριας και καθηγήτριας χορού αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Κρατος.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους:

-Jeremy Nelson: Release Technique
-Claude Brumachon: Release Technique
-Benjamin Lamarche: Release Technique
-Kurt Kegel: Release Technique
-Ann Papoulis: Cunningham Technique
-James D’ Silva: Graham Technique
-Daniel Laumell: Ballet
-Ivan Maindatsefski: Ballet

Για τα επόμενα 15 χρόνια συνεργάζεται με καταξιωμένους χορογράφους και καλλιτέχνες ως επαγγελματίας χορεύτρια σε συναυλίες, διαφημίσεις, τηλεοπτικά σόου, τηλεοπτικά events, θεατρικές παραστάσεις, επειδείξεις, video clips κλπ.

Ενας σοβαρός τραυματισμός την φέρνει σε επαφή με το χώρο του Pilates. Ολοκληρώνει την εκπαίδευσή της σε όλα τα όργανα του Pilates και πιστοποιείται ως Certified Instructor από την Balanced Body. Για τα επόμενα χρόνια συνεργάζεται με διάφορα studio Pilates ως καθηγήτρια.

Στη συνέχεια πηγαίνει στο Λονδίνο, όπου και εκπαιδεύεται για 2 χρόνια στο Garuda, από τον ιδρυτή του James D’ Silva (www.thegaruda.net) και πιστοποιείται ως Certified Garuda Instructor. Το 2010 ξεκινάει το πρώτο studio GARUDA στην Ελλάδα.

 

Photo Gallery